top of page

הסדנאות הטעימות שלנו
לבישול ואפיה לכל המשפחה

הצטרפו למגוון סדנאות מפנקות, מעשירות וחוויתיות

הסדנאות שלנו הן אקטיביות וכוללות השתתפות מלאה של הקהל בהכנת המנות.

אורך הסדנאות הוא עד 4 שעות

והן מלוות בשתייה קלה/חמה ובופה עשיר של אוכל טוב


הזמן שלכם, הפינוק שלנו !

שמרים

סדנה בה נתרגל הכנת מאפים  בסגנונות מגוונים.

נלמד על לישה והכנה נכונה של בצק שמרים. נקבל הסבר על סוגי קמחים ועל תפקידו של הגלוטן. נתרגל טכניקות קיפול ונלמד להכין מילויים שונים.

Cinnamon Rolls

קינוחי מסעדה

קינוחי המסעדות המוכרים והאהובים, מגיעים יחדיו לסדנה אחת מתוקה. אם מתחשק לכם להתפנק במנות טעימות, ללקק את האצבעות וכמובן ללמוד להכין אותן גם בבית - זו הסדנה בשבילכם

DSC_8553_edited.jpg

איטליה

סדנת "מטבח איטלקי ביתי" היא הזדמנות ייחודית לחוויה קולינרית איטלקית אותנטית. בסדנה זו, נכין יחד מנות מטבח קלאסיות שהולכות ללב האיטלקי.

Pizza Margherita

בישול לקבוצות

סדנא שבה נלמד להכין ארוחה שתהיה מורכבת ממנות פתיחה, עיקריות ,קינוחים ומשקאות קוקטייל, ובנוסף נלמד גם איך לעצב את השולחן בסטייל.

Gourmet Meal

שוקולד

סדנה מעשית שכוללת טכניקות עבודה מקצועיות בעולם השוקולטריה, תוך שימוש בשוקולד בלגי איכותי של חברת קאליבו. בין היתר, נתרגל טכניקות טמפרור שוקולד בהזרעה וגם טמפטור קלאסי על שיש.

Chocolate Bonbons

בצק רבוך

במהלך הסדנה נכין : פחזניות, פחזניות מצופות סוכר, פחזניות קרמבל, אקלרים, שוקטים, פריז ברסט. בנוסף, נכין קרמים : פטיסייר, דיפלומט, פיסטוק ופטל.

Eclairs

לחמים

נלמד לאפות לחמים שונים באופן ביתי, ובכלל זאת באגט, פוקצ'ה, חלה ולחם שאור. נלמד על חומרי הגלם השונים לאפית לחם ותפקידם. נתרגל ערבוב החומרים ולישה נכונה, התפחה, אפיה איכותית בתנור הביתי וכלים מקצועיים נוספים.

Kneading Bread Dough

על הסדנאות

הסדנאות מתקיימות בסטודיו באשקלון ובירוחם

כל סדנה מתקיימת עד 4 שעות

רישום לסדנאות עד 10 משתתפים

 

סדנאות בשיטה פעילה ומעשית

המשתתפים לומדים להכין את רוב המנות בעצמם

ולוקחים הביתה משהו טעים ....

 למידע נוסף אודות הסדנאות שלנו השאירו פרטים

bottom of page