מצרכים :
200 גרם חמאה
כוס וחצי קמח תופח
250 גרם קורנפלור
חצי כוס אבקת סוכר
3 חלמונים ביצה
3 כפות חלב
גרידת לימון / תפוז
חצי כפית תמצית וניל מדגסקר
ממרח ריבת חלב
קוקוס לבן
אופן ההכנה :
בקערת מיקסר שמים חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ואבקת סוכר ומעבדים עם וו k עד קבלת
פירורים דקים.
מוסיפים חלמונים, חלב וניל וקליפת לימון ומעבדים רק עד קבלת בצק.
משטחים את הבצק לדסקית, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך כשעה.
מחממים תנור לחום של 150-160מעלות )תלוי כמה חזק התנור שלכם(.
מרדדים את הבצק וקורצים עוגיות מסדרים את העוגיות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
אופים במשך 8-9 דקות או עד שהעוגיות מתחילות לקבל גוון זהוב, אך עדיין נשארות מאוד בהירות.
מקררים את העוגיות לחלוטין בטמפרטורת החדר ומחלקים לזוגות.
ממלאים את העוגיות בריבת חלב ומצמידים לזוגות.

Comments