top of page

עוגיות אלפחורס

Writer: Ronny LevyRonny Levy

Updated: Feb 28, 2024


מצרכים :

200 גרם חמאה

כוס וחצי קמח תופח

250 גרם קורנפלור

חצי כוס אבקת סוכר

3 חלמונים ביצה

3 כפות חלב

גרידת לימון / תפוז

חצי כפית תמצית וניל מדגסקר

ממרח ריבת חלב

קוקוס לבן


אופן ההכנה :

בקערת מיקסר שמים חמאה, קמח, קורנפלור, אבקת אפייה ואבקת סוכר ומעבדים עם וו k עד קבלת

פירורים דקים.

מוסיפים חלמונים, חלב וניל וקליפת לימון ומעבדים רק עד קבלת בצק.

משטחים את הבצק לדסקית, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך כשעה.

מחממים תנור לחום של 150-160מעלות )תלוי כמה חזק התנור שלכם(.

מרדדים את הבצק וקורצים עוגיות מסדרים את העוגיות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

אופים במשך 8-9 דקות או עד שהעוגיות מתחילות לקבל גוון זהוב, אך עדיין נשארות מאוד בהירות.

מקררים את העוגיות לחלוטין בטמפרטורת החדר ומחלקים לזוגות.

ממלאים את העוגיות בריבת חלב ומצמידים לזוגות.





 
 
 

Comments


bottom of page