top of page

המילפיי של עינב

Writer's picture: Ronny LevyRonny Levy

Updated: Feb 28, 2024


מצרכים :

חבילת בצק עלים

100 גרם חמאה

500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה

2 כוסות חלב

2 כוסות פודינג וניל

גרגרי וניל מדגסקר


אופן ההכנה :

חותכים את בצק העלים המרודד ל 18 חלקים שווים מפזרים סוכר לבן בנדיבות על הצד העליון של הבצק, על גבי תבנית שטוחה מניחים נייר אפיה ומעליו מניחים את חתיכות הבצק כשהצד עם הסוכר כלפי מעלה. מעל חתיכות הבצק מניחים נייר אפיה ומעל תבנית ומעליה מניחים סיר או משהו כבד שילחץ על הבצק כדי שלא יתפח אופים בתנור בחום של 180° רבע שעה כך שהסוכר מתקרמל ונוצר בצק שחום וקריספי מוציאים ומניחים לבצק להתקרר לחלוטין מתחילים בתהליך הכנת הקרם- שמים בקערת מיקסר את המרכיבים ומערבבים יחדיו עד לקבלת קרם יציב, שמים בשקית זילוף עם צנטר. מניחים חתיכת בצק ראשונה )הצד עם הסוכר כלפי מעלה( ומעליה מזלפים לאורך כל החתיכה גבעות קרם כך שיראו את הקרם כשנניח את הבצק מעל מניחים את חתיכת הבצק השנייה מעל )הצד עם הסוכר כלפי מעלה ( ושוב מזלפים גבעות אחידות לאורך הבצק מסיימים בחתיכת הבצק האחרונה ) הצד עם הסוכר כלפי מעלה ומעליה בוזקים המון אבקת סוכר. ניתן לקשט בפירות, שוקולד ובכל תוספת שאוהבים !












9 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page